• Rendabel – BESPAAR geld! Financieel aantrekkelijk alternatief voor het vervangen van afvoeren en leidingen – leidingrenovatie renoveert het leidingensysteem van een gebouw binnen de muren, eigenaren besparen duizenden euro’s doordat ze niet betalen voor het vervangen van hun bestaande leidingsysteem. Leidingrenovatie is het minder dure alternatief omdat er kosten bespaard worden doordat er geen muren gesloopt worden, er worden geen leidingen verwijderd en vervangen en er hoeft niets nadien opgeknapt te worden.
 • BESPAAR tijd! Minder installatietijd vergeleken met vervangen van leidingen
 • Geen verstoring – Het is niet langer nodig om muren te slopen, vloeren open te breken of buitenruimtes open te leggen. Vermindert het ongemak voor huurders – bewoners hoeven het huis niet uit terwijl het werk wordt uitgevoerd
 • Milieuvriendelijk – Veel milieuvriendelijker dan het vervangen van leidingen vanwege het feit dat we de bestaande leidingen kunnen hergebruiken. Dit vermindert significant de hoeveelheid afval en de vuilstortbelasting vergeleken met conventionele leidingvervanging.
 • Levensduur van 50 jaar, garantie van 10 jaar – Eerste bedrijf dat technische goedkeuring (TG 20045) van SINTEF (Scandinaviës grootste technische instituut) kreeg. Om deze goedkeuring te verkrijgen, moeten de producten en methoden voldoen aan een minimale levensduur van 50 jaar.
 • Een van de oudste no-dig leidingreparatiebedrijven ter wereld!
 • “Erkende installateurs” worden professioneel opgeleid en staan klaar om elk leiding- of afvoersysteem te renoveren, inclusief:
 1. Commerciële gebouwen van één of meerdere verdiepingen
 2. Scholen en universiteiten
 3. Overheidsgebouwen en -complexen
 4. Ziekenhuizen en verpleegfaciliteiten
 5. Residentiële nieuwbouwprojecten en projecten met meerdere woningen
 6. Gemeentelijke structuren