Ik ben Jonathan Lindenburg, en ik wil u graag bedanken dat u overweegt Oliner uw leidingen te laten renoveren.

Ik ben al vele jaren direct betrokken bij de leidingrenovatie-industrie en in die tijd heb ik de technologieën ontwikkeld zien worden tot op het punt waarop ze zich tegenwoordig bevinden. Vandaag de dag hebben we een niet-verstorende technologie voor het vernieuwen van uw leidingen in de meeste locaties met beperkte toegang.

Oliner System Nederland vertegenwoordigt de toonaangevende leverancier van technologieën voor leidingbekleding in Europa, Oliner International. Zij hebben hun eigen materialen en methoden ontwikkeld om aan de behoeften te voldoen van verschillende soorten velden, van olie en gas tot gemeentelijk, van commercieel tot residentieel. Door mijn kennis en ervaring te combineren met de technisch hoogwaardige producten van Oliner International kunnen we u unieke oplossingen bieden die aan uw rioolrenovatiebehoeften tegemoetkomen.

Ik heb passie voor goed werk. De dagen zijn lang en de uitdagingen zwaar. Maar niets is te vergelijken met het gevoel dat ik krijg als we een probleem oplossen voor een klant. In veel gevallen hebben die mensen al jaren problemen met hun leidingen en hebben ze vruchteloos geprobeerd die op te lossen. Wij kunnen hen helpen met hun geestelijke leed en onnodige financiële lasten.

Geef ons de kans om u ook te helpen,

Jonathan Lindenburg