Oliner2.1Cured In Place Pipe:

Bij ons CIPP-renovatieproces wordt de meest geavanceerde installatietechnologie ter wereld gebruikt. Dit proces kan uitgevoerd worden binnen een paar uur, met minimale verstoring voor het gebouw en zijn bewoners.

Als eerste gebruiken wij een Closed Circuit TV (CCTV)-systeem om het leidinginterieur te onderzoeken en metingen te doen. Hierna maken we alle laterale aansluitingen schoon met een hogedruk waterspuit die al het vet en verzamelde residuen verwijdert.

Oliner2.2Daarna creĆ«ren we een bekleding van de juiste diameter, gemaakt van geweven of gebreide stof met een epoxy coating, en snijden dat op maat, exact bepaald door middel van het video-onderzoek. De voering wordt verzadigd met een speciaal ontwikkelde hars door middel van een vacuĆ¼mcompressieproces.

De bekleding wordt dan in een compressie- of waterinversiemachine gebracht en ingebracht in de bestaande leiding. Omdat de bekleding zacht is, bedekt hij alle gaten en kieren. De bekleding wordt dan opgeblazen en mag een paar uur uitharden. Nadat het uitharden voltooid is, wordt de opgeblazen blaas verwijderd en wordt een nieuw beeldonderzoek uitgevoerd om het afgeronde proces te controleren.

Het eindresultaat is een heel gladde leiding met een hoge stroomsnelheid, met dezelfde integriteit als een nieuwe leiding. Deze restauratiemethode wordt al meer dan 30 jaar gebruikt en is snel, rendabel en heel bestendig.