Bent u zakelijk of particulier grondeigenaar en heeft u een probleem met een leiding?

Wij beschikken over een effectieve technologie die uw leiding kan herstellen zonder uw bedrijf en uw werkzaamheden te verstoren. Deze sleufloze technologie is hard op weg om dé standaard voor leidingreparaties te worden. Het is de meest efficiënte, groene en betaalbare manier om ondergrondse leidingen te repareren.

Het toepassen van de kousmethode is een van de meest significante doorbraken in sleufloze technologie in de afgelopen 40 jaar. Ons moederbedrijf Olimb is daar al sinds dag één bij! Met deze nieuwe sleufloze technologie kunnen we beschadigde riool-, water- en afvoerleidingen repareren zonder dat we uw eigendommen hoeven op te graven, bloot te leggen of te beschadigen, en dat alles zonder klanten of huurders overlast te bezorgen. Sleufloze renovatie is perfect voor bijvoorbeeld universiteiten, hotels, kantoorgebouwen, appartementen/koopflats, winkelcentra, ziekenhuizen en andere omgevingen waar zo min mogelijk verstoring essentieel is. Het renoveren van beschadigde leidingen is meestal minder duur en zeker minder storend dan de traditionele methode waarbij de leiding opgegraven en vervangen wordt.

Bestaande leidingen kunnen worden gerenoveerd zonder uitgebreid blootgelegd te worden door een “cured in place pipe” (CIPP) methode voor leidingrenovatie te gebruiken. Beschadigde of lekkende pijpen zoals de aansluitleiding op het riool kunnen gerenoveerd worden met deze techniek. Dit proces is niet alleen vaak minder duur dan opgraven en vervangen, maar het biedt ook het grote voordeel dat er geen lekkende aansluitleidingen opgegraven, blootgelegd en vervangen hoeven te worden die begraven liggen onder gebouwen, parkeerplaatsen, zwembaden, muren of vloeren. Het resultaat: minder reparatiekosten en minder problemen voor de eigenaar.

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij informeren u graag over alle details wat betreft de werking van deze rioolreparatietechniek.